Specijalni popusti namenjeni studentima!

Ostvarite posebne benefite kod naših partnera.
  • Partneri

American Adventure

Uplovi u jedinstvenu avanturu, putuj, zaradi i provedi nezaboravno leto ili čak celu godinu! Iskoristi pogodnosti koje smo ti omogućili u okviru programa kulturne razmene u SAD kao što su Work and Travel, Internship, Training, AuPair. Osamostali se, stekni profesionalno iskustvo, usavrši jezik, upoznaj prijatelje iz celog sveta, ugrabi priliku i ostvari svoje snove! American Adventure će te kroz ceo proces voditi u prijateljskoj atmosferi i biti tvoj oslonac.

Saznaj više:

Kako do popusta:

Popust koji se daje studentima koji primaju stipendije ili studentske kredite isključivo.

Prilikom prijave na program neophodno je pokazati Visa Electron debitnu platnu karticu UniCredit Banke, overen indeks na uvid kao i dokaz o primanju stipendije ili studentskog kredita.

Plaćanje se vrši putem mBanking aplikacije i eBankinga sa studentskog tekućeg računa UniCredit Banke, ili putem Visa Electron debitne platne kartice UniCredit Banke.

Work and Travel program:

  • Popust u visini od 70 dolara za Full program, 50 dolara za Lifeguard program i 30 dolara za Self programu slučaju direktne uplate na račun Saradnika putem mbanking-a i Online banke. Odobreni popust će se obračunavati prilikom uplate poslednje rate programa.
  • Popust u visini od 30 dolara za sve tipove Work and Travel programa u slučaju plaćanja putem Visa Electron debitne platne kartice UniCredit Banke. Odobreni popust će se obračunavati prilikom uplate poslednje rate programa
  • Specijalna cena troška prijave na program u iznosu od 1 dinar u toku Septembra 2019.

Popust se daje svim nosiocima Visa Electron debitne platne karticu UniCredit

Work and Travel program: Popust u visini od 30 dolara za sve vrste programa.

Tesol program: Popust u visini od 50 dolara do 70 dolara u zavisnosti od izabranog programa.

Za Internship/Training program: Popust u visini od 100 dolara prilikom prijave na program.

Za Au Pair program: Popust u visini od 40 dolara prilikom prijave na program.

Za Australia Work program: 100 dolara prilikom prijave na program

Kontakt i lokacije


Go2

Najbolje je u društvu.

Bez obzira na to da li je tvoj izbor more ili planina, zima ili leto, metropola ili rafting možeš sa sigurnošću pronaći svoj način da postaneš svetski putnik sa preko 50 tematski različitih putovanja godišnje. Go2 je jedan od najpopularnijih turističkih brendova za mlade, bavi se avanturističkim putovanjima i dalekim i egzotičnim destinacijama, kao i razvojem domaćeg turizma.

Saznaj više:

Kako do popusta:

Prilikom prijave neophodno je pokazati Visa Electron debitnu platnu karticu UniCredit Banke i overen indeks na uvid.

Plaćanje se vrši putem Visa Electron debitne platne kartice UniCredit Banke.

Detalji u vezi sa pogodnostima:

Popust u visini od 10% do 15% od ukupnog iznosa bilo kog aranžmana iz programa Go2 Travelling (ne uključujući putovanja u Ameriku i stručne ekskurzije na fakultetima)

Kontakt i lokacije


Gigatron

Savršeno za savršen selfi.

Odabir memorije, procesora, grafičke kartice, pikselaže kamere, boje, veličine gedžeta…uživanje ili napor? To su ti naši telefoni, tableti, laptopovi i računari koji su već odavno postali više od običnih predmeta. Gigatron nudi širok asortiman ovih proizvoda kao i računarskih komponenti. Ti odaberi svoju strast, mi smo rešili pogodnosti, a Gigatron će se potruditi da ti pomogne u kadriranju pogleda na svet, po tvom binarnom kodu.

Saznaj više:

Kako do popusta:

Prilikom kupovine neophodno je pokazati Visa Electron debitnu platnu karticu UniCredit Banke i overen indeks na uvid.

Plaćanje se vrši putem Visa Electron debitne platne kartice UniCredit Banke.

Detalji u vezi sa pogodnostima:

Popust u visini od 5% od ukupnog iznosa cene proizvoda za kupovinu desktop i laptop računara, računarskih komponenti i periferija, kao i za kupovinu mobilnih telefona i tableta u bilo kom prodajnom objektu širom Srbije.

Kontakt i lokacije