Super transfer za studente

  • Super transfer


Studenti, iskoristite priliku da zaradite džeparac putem Super transfera.
Okupite ekipu od najviše 10 ili 20 prijatelja ili poznanika i zaradite do 20.000 RSD!

Kao i svaki veliki tim, uvek smo otvoreni za pojačanja. Pozovite vaše prijatelje da otvore račun* u našoj banci.

Vaš trud nagradujemo MasterCard poklon karticom sa iznosom od 1.000 RSD po svakom upućenom klijentu koji je otvorio tekući račun i usmerio zaradu/penziju kod UniCredit banke**. Pored toga možete osvojiti dodatnih 500 RSD ukoliko upućeni klijent u roku od 45 dana realizuje dozvoljeni minus i/ili kreditnu karticu, kao i dodatni iznos od 500 RSD ukoliko upućeni klijent u roku od 45 dana realizuje keš kredit.

Maksimalan iznos nagrade po klijentu je 20.000 RSD (nagrada za 20 upućenih klijenata ili 10 upućenih klijenata koji su realizovali po jedan keš kredit i/ili dozvoljeni minus/kreditnu karticu odnosno bilo koja kombinacija do maksimalnog iznosa od 20.000 RSD).

*Dovoljno je da na osnovu preporuke vaši prijatelji otvore Selektor tekući račun ili Senior tekući račun za penzionere u UniCredit Banci, čija se tarifa za mesečno održavanje kreće od 95 RSD do 429 RSD, do 31. decembra 2016. godine i da prime najmanje jednu celu mesečnu zaradu ili penziju na tekući račun, da biste Vi, kao i prijatelji koji su otvorili račun u UniCredit Banci, kao učesnici Super Transfera, ostvarili pravo na brojne pogodnosti.

**Kako bi svaki student ostvario minimalni poklon od 1000 RSD, potrebno je da upućeni klijent prima zaradu/penziju preko UniCredit Banke, što je uslov da bi se kasnije mogao ostvariti bonuse od 500 RSD ukoliko se klijent odluči za neki kreditni proizvod.

Korisnici studentskog tekućeg računa mogu da pozovu najviše 20 prijatelja ili poznanika.

Pogodnosti koje ostvaruju učesnici Super transfera su:

    • Dinarski keš krediti sa ili bez osiguranja, sa fiksnom ili varijabilnom kamatnom stopom po nižim kamatnim stopama

 

    • Niža kamatna stopa na Dozvoljeno prekoračenje po računu

 

    • Niža kamatna stopa za MasterCard Standard kreditnu karticu

 

Za sve dodatne informacije pozovite Info telefon 011/3777-888  ili nas posetite u ekspoziturama UniCredit Banke širom Srbije.