Pratim stanje kredita

onlajn

Provera trenutnog stanja

Detaljnije

Stanje kredita u otplati

Podaci na ovoj stranici se ažuriraju dva radna dana nakon uplate, bez obzira na to što je uplata evidentirana u sistemu banke.
  • Stanje kredita u otplati

U skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srbije, obaveštavamo vas da će UniCredit Banka uvesti zastoj u otplati dospeća naredne 3 rate studentskih kredita.
S druge strane, ukoliko ne želite zastoj u otplati, možete nastaviti redovno da uplaćujete svoje mesečne rate i u ovom periodu, bez obaveze da o tome obavestite banku.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, molimo vas da kontaktirate Studenstku službu UniCredit Banke na telephone +381 (0)11 3691-057 i +381 (0)11 3691-015.

 

Da biste ostvarili uvid u trenutno stanje kredita u otplati, molimo vas da prilikom prvog logovanja unesete broj vašeg Ugovora, kao i vaš JMBG broj, kao inicijalnu lozinku. Nakon unosa inicijalne lozinke, potrebno je da promenite ovaj parametar. Nakon promene lozinke, prilikom narednih logovanja je potrebno uneti broj Ugovora i novu lozinku. U slučaju da ne možete da pristupite podacima, molimo vas da posetite našu najbližu ekspozituru. Molimo Vas da obratite pažnju na to da Vaše uplate izvršene u prethodna dva radna dana nisu evidentirane na ovoj stranici, bez obzira na to što je uplata evidentirana u sistemu banke.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica možete kontaktirati naš Tim za studentske i učeničke kredite i stipendije, lično u ulici Dr Milutina Ivkovića 2a u Beogradu, radnim danom u periodu od 10 do 14 sati, ili putem telefona i mejl adrese.

011 3691 057
011 3691 015