Uživam u kupovini uz uštede

Pogledajte pogodnosti kod naših partnera

 

Detaljnije

Specijalni popusti namenjeni studentima!

Ostvarite posebne benefite kod naših partnera.
  • Partneri

American Adventure

Uplovi u jedinstvenu avanturu, putuj, zaradi i provedi nezaboravno leto ili čak celu godinu! Iskoristi pogodnosti koje smo ti omogućili u okviru programa kulturne razmene u SAD kao što su Work and Travel, Internship, Training, AuPair. Osamostali se, stekni profesionalno iskustvo, usavrši jezik, upoznaj prijatelje iz celog sveta, ugrabi priliku i ostvari svoje snove! American Adventure će te kroz ceo proces voditi u prijateljskoj atmosferi i biti tvoj oslonac.

Saznaj više:

Go2

Najbolje je u društvu.

Bez obzira na to da li je tvoj izbor more ili planina, zima ili leto, metropola ili rafting možeš sa sigurnošću pronaći svoj način da postaneš svetski putnik sa preko 50 tematski različitih putovanja godišnje. Go2 je jedan od najpopularnijih turističkih brendova za mlade, bavi se avanturističkim putovanjima i dalekim i egzotičnim destinacijama, kao i razvojem domaćeg turizma.

Saznaj više:

MediGroup

Zdravlje na prvom mestu.

O zdravlju teba uvek voditi računa, bez obzira na godine, i treba raditi na tome da se stvore zdrave životne navike. Za svaki slučaj mi smo obezbedili prednosti kod najveće privatne zdravstvene institucije u zemlji sa specijalnim cenama koje su obezbedili za naše mlade klijente.

Saznaj više: