Autorska prava

Unicredit Bank Srbija a.d.
Rajićeva 27-29, 11 000 Beograd, Srbija
Tel: 011 3
777 888 (za pozive iz Srbije)
ili +381 11 3
777888 (za pozive iz inostranstva)
E-Mail: office@unicreditbank.rs
S.W.I.F.T. adresa : BACXRSBG

Nadležnost: suda u Beogradu
Registrovana: kod Agencije za privredne registre
Pod nadležnošću i ingerencijom: Narodne Banke Srbije
Poreski identifikacioni broj: 100000170

UniCredit Bank Srbija a.d. redovno proverava i obnavlja informacije koje se nalaze na ovom web-sajtu. Uprkos tome što se pomno brinemo da obezbedimo tačnost tih informacija, moguća je promena podataka u intervalu između dve provere. Zbog toga UniCredit Bank Srbija a.d. ne preuzima nikakvu odgovornost niti garantuje za aktuelnost, tačnost ili potpunost pruženih informacija. Isto se odnosi na sve druge web-sajtove kojima je pristup omogućen linkovanjem. Povezivanje sa takvim web-sajtovima činite na sopstvenu odgovornost. UniCredit Bank Srbija a.d. nije odgovorna za sadržaj web-sajtova kojima se pristupa preko takvih linkova.

UniCredit Bank Srbija a.d. zadržava pravo da promeni ili ispravi sve informacije koje su Vam na raspolaganju. UniCredit Bank Srbija a.d. ne koristi ovaj web-sajt za davanje saveta o ulaganju niti za bilo koju drugu vrstu preporuka. Informacije i/ili sadržaji na ovim web-sajtovima nisu adekvatan osnov za ulaganja ili drugu vrstu odluka. Vaše odluke u prošlosti ne moraju nužno biti dobar pokazatelj uspešnosti Vaših odluka u budućnosti. Molimo Vas da razgovarate sa nekim od naših savetnika za klijente pre nego što donesete odluku o ulaganju.

Sadržaj i struktura web-sajtova UniCredit Bank Srbija a.d. zaštićeni su autorskim pravom. Bilo kakvo umnožavanje informacija ili podataka, a posebno upotreba teksta, delova teksta, fotografija ili grafika zahteva prethodno odobrenje UniCredit Bank Srbija a.d.